Forever Lite Ultra

Met Forever Lite Ultra maak je in een handomdraai een uitgebalanceerde proteïne shake. De Forever Lite Ultra shake is een rijke bron van vitaminen en mineralen met maar liefst 24 gram proteïnen per portie als je het gebruikt met volle melk. Door deze samenstelling zul je je snel verzadigd voelen. Forever Lite Ultra is een ideale keuze als je regelmatig sport en op een verantwoorde manier werkt aan een fit lichaam.

Waarom Forever Lite Ultra goed werkt 

Forever Lite Ultra is rijk aan vitamines en mineralen, waaronder vitamine B12 en jodium. Per shake bevat Forever Lite Ultra maar liefst 24 gram proteïnen als je het mengt met volle melk. Proteïnen zijn belangrijke bouwstenen voor lichaamscellen. Proteïnen leveren aminozuren, stoffen die essentieel zijn wanneer je gewicht wilt verliezen. FOREVER LITE ULTRA VANILLA/CHOCOLATE zorgt dankzij de speciale eiwitten voor meer spierkracht en de opbouw van vetvrije spiermassa. Daarbij ervaar je na het drinken van de Forever Lite Ultra shake snel een verzadigd gevoel. De Forever Lite Ultra shake is lactosevrij en bevat niet-genetisch gemanipuleerde soja-proteïne, met een laag vetgehalte. Forever Lite Ultra is een smaakvolle en gezonde manier om jezelf te verwennen met een opkikker die weinig calorieën en veel voedingsstoffen bevat.

Hoe gebruik je Forever Lite Ultra?

Schud de beker goed voor gebruik. Voor het afmeten van de Forever Lite Ultra gebruik je de bijgeleverde maatschep. Deze vul je niet tot de bovenste rand, maar tot het streepje eronder. Meng de Forever Lite Ultra met (volle) melk, water of een andere drank. Neem 1 à 2 shakes per dag voor het beste resultaat.

Forever Lite Ultra als onderdeel van het C9 programma

Forever Lite Ultra is een belangrijk onderdeel van het C9 programma; een 9 daags programma om naar een slankere en gezondere versie van jezelf te gaan. Waarom? Forever Lite Ultra vormt een belangrijke bron van proteïnen. Een dieet met onvoldoende proteïnen zorgt voor verlies aan spieren, in plaats van verlies aan vet. Wanneer je Forever Lite Ultra in het C9 programma combineert met gezonde voeding en genoeg beweging dan zal het je helpen om vet te verbranden in plaats van spieren.

Forever Lite Ultra kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.