Wie zijn wij?

Wij zijn Forever Living Products, sinds 1978 actief. Bij ons vind je de beste producten die jouw welzijn en schoonheid bevorderen, allemaal geïnspireerd op aloë vera.

Waarom aloë vera?

Aloë vera is een plant met een indrukwekkende, positieve geschiedenis waarvan het gebruik uit de tijd van de Egyptenaren stamt. Deze krachtige plant is te allen tijde de inspiratie en fundering van ons assortiment. Wij verzamelen de beste en puurste ingrediënten uit de natuur en combineren deze met de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo komen wij tot de hoogste kwaliteit health- en beautyproducten, die de menselijke gezondheid en schoonheid bevorderen.

De opzet van het bedrijf, met als uitgangspunt het nastreven van de hoogste kwaliteit, heeft geleid tot de keuze om alle processen in eigen beheer te houden. Zo kan Forever zich onafhankelijk richten op de kwaliteit en innovatie van onze aloë vera producten.

De video hieronder geeft ons proces van telen tot aan de levering aan huis weer. Een mooie kennismaking met Forever!

Wereldwijd actief

Het hoofdkantoor van de Benelux is gevestigd in Baarn, Utrecht. Naast de vestiging in Baarn is Forever wereldwijd actief in meer dan 160 landen. En dat aantal groeit nog steeds.

Forever Direct is het logistieke hart. Vanuit Oud-Gastel, Nederland, levert Forever producten aan miljoenen consumenten in heel Europa, het Midden-Oosten en delen van Afrika. Vanuit dit distributiecentrum (ruim 17.000m² groot) worden er dagelijks ruim 4.000 orders per dag verzonden.

Aandacht voor mens en milieu

Teruggeven aan mens en milieu is een belangrijk speerpunt binnen Forever. De mens helpen we met diverse maatschappelijke initiatieven, waaronder  Forever Giving. Met deze geregistreerde non-profitorganisatie leveren we belangrijke producten aan kinderen in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld: voedingsproducten, muskietennetten, medicatie en onderwijsvoorzieningen. Het milieu helpen wij met onze aloë vera-velden: aloë vera-planten zetten miljoenen tonnen CO2 om in zuurstof. Bovendien belasten we het milieu zo min mogelijk: we gebruiken geen bestrijdingsmiddelen en bemesten op natuurlijke wijze.

De geschiedenis van Forever Living Products

Het verhaal van Forever begint in 1978 in de plaats Scottsdale, Arizona. Forever Living Products is gebaseerd op de droom van één man: Rex Maughan.  Zijn passie: mensen helpen om gezond te worden, zowel mentaal, fysiek als financieel. Allemaal op basis van aloë vera-producten. Op financieel vlak krijgt iedereen de mogelijkheid om Forever Business Owner te worden en daarmee bij te verdienen. Daarover later meer. Het gevolg van zijn passie? De oprichting van Forever.

Inmiddels wordt de passie van Rex gedeeld met miljoenen mensen wereldwijd. Forever is nu actief in meer dan 160 landen en distribueert meer dan honderd hoogwaardige aloë vera-dranken, verzorgings-, wellness- en cosmeticaproducten. Bovendien is het assortiment uitgebreid met unieke bijenproducten en een groot aantal voedingssupplementen. Ook het businessmodel - met financiële mogelijkheden voor onze Forever Business Owners - is sinds de oprichting nog steeds een succes.