Hoe werkt netwerkmarketing en wat is het?

 

Netwerkmarketing is een businessmodel waarbij je persoonlijk producten of diensten van een bedrijf aanbeveelt, promoot of verkoopt. Daarnaast is het mogelijk een team van mensen te creëren die hetzelfde doen. Over beide ontvang je dan verdiensten.
Dit doe je volledig zelfstandig. Je bent namelijk niet ‘in dienst’ van het bedrijf.
Dit business model biedt vele (financiële) voordelen die traditionele business modellen niet kunnen evenaren.

Iets voor jezelf beginnen

Met netwerkmarketing geniet je de vrijheid en de flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap zonder de gebruikelijke nadelen. Je kiest zelf waar, wanneer en met wie je wilt werken in plaats van dat je hard werkt om geld te verdienen voor je werkgever. Al jouw harde werk en inzet komt jou persoonlijk ten goede.

Starten met weinig risico en minimale kosten

Om een traditioneel bedrijf op te zetten, moet je doorgaans vele duizenden euro’s investeren. Om je eigen netwerkmarketingbusiness te starten, hoeft dat niet. Geen lening, geen personeel, simpeler kan niet! Daarnaast biedt netwerkmarketing nog vele andere voordelen, zoals bijvoorbeeld:

  • Werken in je eigen tempo en met je eigen planning
  • Werken vanuit waar je ook maar wilt
  • Geen woon-werk verkeer
  • Internationale mogelijkheden
  • Je eigen persoonlijke groei
  • Erkenning voor je prestaties
  • Bouwen aan je eigen droom

Hoe werkt netwerkmarketing bij Forever in de praktijk?

Als Forever Business Owner (FBO) ben je bezig met drie activiteiten: zelf de producten gebruiken (eigen ervaring zorgt voor enthousiasme en overtuiging), een beperkte kring van medegebruikers creëren, en andere mensen helpen met het opbouwen van hun eigen inkomen door hen dezelfde activiteiten te leren. Gezien de continue groei levert Forever al meer dan 40 jaar het bewijs dat dit verdienconcept heel succesvol is.
Forever’s plan stimuleert jezelf te blijven ontwikkelen, en biedt iedereen dezelfde kansen. Ongeacht welke achtergrond je hebt volgt iedereen hetzelfde plan, met dezelfde compensatie.

Hard werken wordt beloond

In loondienst bepaalt je werkgever wat je verdient. Bij Forever bepaal je het zelf: hoe harder en effectiever je werkt, hoe groter de financiële beloning. De mogelijkheden zijn divers: je kunt gaan voor een extra bijverdienste, een parttime of zelfs een fulltime inkomen. Dit is geheel afhankelijk van hoeveel tijd en energie je er zelf in wilt en kunt steken. Aan jou de keuze.

Passief inkomen creëren

Het is ook mogelijk om een passief inkomen te creëren, vooral door een team van actieve collega’s op te zetten en te begeleiden. Dat maakt het mogelijk om soms even gas terug te nemen, terwijl je inkomsten gewoon doorlopen.

Je inkomstenbron is overerfbaar

Daarnaast biedt Forever de unieke mogelijkheid je erfgenamen onbezorgd achter te laten. Een van je erfgenamen mag de door jou opgebouwde Forever business / inkomstenbron voortzetten, mocht jij er niet meer zijn. Je hebt dus de mogelijkheid een mooie nalatenschap achter te laten voor je dierbaren.

Wat kan netwerkmarketing en Forever voor jou betekenen

Netwerkmarketing is een ideale mogelijkheid voor iedereen die controle wil krijgen over zijn leven. Als je gemotiveerd, gedreven en gepassioneerd bent om iets voor jezelf op te bouwen, dan is Forever zeker iets voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos en het verdienmodel heeft geen plafond.

Betrouwbare samenwerkingspartner

Forever is lid van de ‘Vereniging Directe Verkoop’ (VDV). Deze vereniging bewaakt en bevordert het uitdragen van de kwaliteitsgedachte van deze branche. De meeste toonaangevende bedrijven die in Nederland directe verkoop en netwerkmarketing gebruiken als distributiemodel, zijn aangesloten bij deze branche vereniging. Om toegelaten te worden als lid, houden bedrijven zich aan de gedragsregels zoals deze zijn opgesteld door VDV. Zo weet je dus zeker dat je handelt met een betrouwbare partner.