Hoe werken wij?


Bij Forever Living Products verwerken wij meer dan 30 miljoen liter pure aloë vera per jaar. Ter illustratie: we zijn verantwoordelijk voor ruim 60 procent van de wereldproductie van aloë vera. Dit maakt ons wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van aloë vera producten. Dat neemt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Vandaar dat we een strikte werkwijze hanteren, inclusief belangrijke normen en waarden.

Alles in eigen beheer

Het teelt-, productie- en logistieke proces is vanaf het begin tot het einde volledig in eigen beheer. Het begint met onze aloë vera-velden en agrarische voorzieningen in de Dominicaanse Republiek en Mission, Texas (USA). De geoogste aloë vera gel wordt vervolgens -ter plekke- binnen enkele uren aseptisch verpakt en vervoerd om verwerkt te worden in de fabrieken Aloe Vera of America (Dallas) en Aloe Vera of Europe. Omdat we van begin tot eind betrokken zijn, kunnen wij iedere stap controleren. Van de kwaliteit van de grondstof, de velden tot en met het eindproduct.

Kwaliteit als grootste pijler

Om er zeker van te zijn dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, sturen wij in het gehele productieproces aan op kwaliteit. Voordat een product geproduceerd wordt, worden de grondstoffen grondig geïnspecteerd. Na productie vinden wederom inspecties plaats voordat de producten worden vrijgegeven door Aloe Vera of America (AVA). AVA voert jaarlijks 1.4 miljoen testen uit, om zo de beste producten te selecteren. Consumenten krijgen dus uitsluitend producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gecertificeerde kwaliteit

De kwaliteit van de producten is onafhankelijk beoordeeld en beloond met het International Aloe Science Council (IASC)-certificaat. Dit is het bewijs dat onze aloë vera gel voldoet aan de hoogste wereldwijde standaarden van kwaliteit en puurheid.