Forever Bright Toothgel

  • Unieke tandpasta met gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis
  • Voor effectieve reiniging
  • Verzorgt het tandvlees en geeft een frisse adem

Er zijn maar weinig dingen die vervelender zijn dan gevoelige tanden en tandvlees. Poets daarom je tanden met Forever Bright Toothgel voor perfecte mondhygiëne en gezond tandvlees. Deze unieke formule heeft een basis van pure aloë vera gel en bevat bijenpropolis. Propolis heeft een beschermende werking en ondersteunt de gezondheid van je mond. Deze tandpasta is fluoride vrij en bijzonder zacht voor gevoelig tandvlees.

Geniet tijdens het poetsen van de verfrissende muntsmaak. Zowel kinderen als volwassen zijn er dol op. Breng je mondhygiëne in balans. Smile!

Forever Bright Toothgel kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.