Balancing toner

Goed reinigen is de basis van een frisse, mooie huid. Balancing toner zuivert intensief, hydrateert en brengt je huid in balans. Bovendien vermindert het de zichtbaarheid van poriën. De milde formule bestaat uit aloë vera, zeewierextract, hyaluronzuur en komkommerextract. Het resultaat: een frisse, schone huid die straalt!

Balancing toner kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.