Wandel de zomer in volle kracht tegemoet

Mijn OmgevingLars Meijer

Met de zomer om de hoek is het hoog tijd om naar buiten te gaan en daar zoveel mogelijk te blijven. Het weer is een poosje onstuimig geweest met afwisselend mooie warme dagen en frisse dagen met regen en wind. Maar laat je vooral niet tegenhouden door die wisselingen! Ga eropuit en trek je beste wandelschoenen aan. Of je nu een lange wandeling door de bergen maakt, een ontspannen tocht door het bos of gewoon even een ommetje maakt in de buurt: wandelen is gezond en geeft je energie. Met de juiste voorbereiding zorg je ervoor dat iedere zomerse wandeling comfortabel is. Ongeacht de temperatuur of de omstandigheden. In dit artikel helpen we je daarbij.

Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk

Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Kies een route die past bij jouw niveau. Ga je de bergen, de stad of het bos in? Zorg ervoor dat je voldoende tussendoortjes en drinken meeneemt. Vergeet jezelf ook niet te beschermen tegen de zon en draag een pet of hoed. In juni is je lichaam nog steeds heel gevoelig voor die felle zonnestralen. Om ervoor te zorgen dat je fris en droog blijft tijdens je tocht, mag de Aloe Ever-Shield Deodorant Stick niet ontbreken in je wandeluitrusting. Denk ook aan een zonnefilter op basis van zinkoxide zoals in onze Aloe Sunscreen en Protecting Day Lotion.

De deodorant is zacht voor je huid en beschermt je de hele dag door. Daarnaast is deze deodorant verrijkt met aloë vera-gel en vrij van aluminiumzouten en alcohol. Het is dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Zo kun jij zelfs op warme dagen zorgeloos genieten van de prachtige natuur om je heen!

Een extra boost tussendoor

Ga je voor langere tijd op pad in de zon? Dan wil je helemaal goed voorbereid zijn. Natuurlijk is een flesje water voor een hydraterende slok tussendoor noodzakelijk. Als je kilometers gaat wandelen, is het handiger om meer dan dat mee te nemen. Je kunt regelmatig een flinke boost gebruiken, als het zweet langs je slapen naar beneden druppelt.

Zorg er daarom voor dat je voldoende Forever Aloe Vera Gel Mini’s bij je hebt. Dit drankje bevat 99,7% pure aloë vera-gel en zit bomvol vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Aloë vera is goed voor de darmwerking.* Daar wil je je vandaag helemaal niet druk over hoeven maken. Het is tijd om te genieten.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Klaar voor de zomer

Je merkt dat de lange wandelingen je goed doen. Dat is nu nog dragelijk, want de zomer staat voor de deur. En het is altijd weer een verrassing wat voor dagen je voorgeschoteld krijgt. Want straks, als de temperatuur door de magische grens van 30 graden prikt, dan komen de echte uitdagingen. Gelukkig weet jij nu hoe je je daardoorheen slaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!