Protecting Day Lotion

  • Beschermende daglotion met verbeterde formule en nieuwe verpakking.
  • Geschikt voor alle huidtypes, met SPF 20 bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen en voed met een mix van huidverzorgende ingrediënten; (nieuw) zinkoxide, maar liefst -13.16% van het product is zinkoxide, een mineraal zonnefilter (non nano, wat wil zeggen dat het om grotere deeltjes gaat).
  • De nieuwe Protecting Day Lotion bevat 15,13% aloë vera-gel (oude formule 5%) en IASC-certificering voor de hoeveelheid en hoge kwaliteit aloe vera.

Beschermende daglotion met SPF 20 bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen en voed met een mix van huidverzorgende ingrediënten.

Protecting Day Lotion kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.