Forever Hand Sanitizer

  • De handige kleine verpakking past in je handtas, je sporttas, en je kunt deze eenvoudig meenemen naar school of naar je werk
  • Dus ideaal om je handen snel en effectief te reinigen als water en zeep niet voorhanden zijn

Op kantoor, bij een toiletbezoek, in de trein; we komen dagelijks in contact met miljoenen bacteriën. Het is dan ook belangrijk om je handen regelmatig te reinigen. Forever Hand Sanitizer is een desinfecterende handgel en biedt je de juiste bescherming tegen bacteriën, waar je ook bent.

Gebruik de gel onderweg, op vakantie of tijdens je werk. Forever Hand Sanitizer bevat verzachtende ingrediënten zoals aloë en honing. De transparante gel heeft een frisse geur van citroen en lavendel.

Forever Hand Sanitizer kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.