Forever Living Products voor elke zomerse vakantieganger

Mijn OmgevingLars Meijer

Na een lente waarin alles weer kon, is het tijd voor een zwoele zomer. Het werktempo gaat omlaag en veel mensen nemen meerdere weken vakantie. Een mooi moment om terug te denken aan de afgelopen tijd en plannen te maken voor de toekomst. De ene persoon gaat lekker aan het strand liggen en de ander gaat op citytrip of de bergen in. Zoveel opties om je zomervakantie mee in te vullen. Elk type vakantie vergt weer een ander type lichamelijke verzorging. Forever Living Products denkt daarom graag met je mee. Bekijk welke producten van pas komen!

Voor de zon-, zee- en strandvakantieganger

Er gaat niets boven een verfrissende duik in de zee of het zwembad, als het zonnetje hoog aan de hemel staat. Heerlijk bakken op het strand en werken aan je tan lines. Om dat mogelijk te maken, moet je tegelijkertijd goed op je gezondheid letten. Smeer je voor het zonnebaden in met Aloe Sunscreen, om jezelf te beschermen tegen die felle zonnestralen. Deze zonnebrand met SPF 30 combineert milde zonnefilters met hydraterende aloë vera gel. Aloe Sunscreen is waterbestendig, voelt zijdezacht aan en heeft een subtiele geur. Geen details over het hoofd zien? Hydrateer je lippen dan ook met Forever Aloe Lips. Na het zonnen, gebruik je Aloe Vera Gelly als de perfecte aftersun om je huid te verzorgen en weer soepel en gehydrateerd te laten aanvoelen. Zo geniet je ‘s avonds nog meer van die mojito op het terras.

Voor de cultuursnuiver

Niet iedereen heeft zin om een hele zomer stil te liggen. Sommigen barsten van de energie en willen daar het maximale uithalen. Een culturele stad als Milaan of Barcelona bezoeken en die tot in de meest lokale uithoeken ontdekken. Je kunt de tram pakken, maar ook de stad te voet ontdekken. Om dat enkele dagen achtereen vol te houden, is het van belang om fit te zijn. Gelukkig zijn daar oplossingen voor!

Gebruik kort voor vertrek DX4, een vierdaags programma om in balans te komen met je lichaam en geest. Zo geniet je optimaal van die drukke zomer. Tijdens je vakantie begin je iedere dag met een shot Forever Aloe Mango, een frisse drank van aloë vera met het meest populaire fruit. De ultieme basis voor elke dag. Voor onderweg vul je een waterfles met ARGI+, zodat je de hele dag gehydrateerd rondloopt in de zon. ARGI+ helpt je om de hele dag actief te blijven en optimale prestaties te leveren. Een ideale voedzame drank voor sportieve mensen. ARGI+ bevat het aminozuur L-Arginine en een zomerse fruitmix met onder andere granaatappelextract en rode druif extract. De formule wordt aangevuld met verschillende vitaminen (B complex, C en D)  die bijdragen aan extra energie, de instandhouding van de spierfunctie en een normale werking van het immuunsysteem. Wat kan er nog misgaan?

ARGI+ Beeld

Voor de bergwandelaar- of fietser

Geen zon, zee, strand of stad? Wie weet vertrek je wel naar de bergen. Stevig hiken in de Schotse Hooglanden of fietsen in de prachtige Sloveense natuur. Er zijn talloze plekken om te ontdekken. Juist als je een dag - of langer - op zo’n plek bent, is het lastig om zomaar even boodschappen te doen. Neem Forever Fastbreak mee voor onderweg. Een heerlijke reep, rijk aan proteïne en vezels. Zo kan je er snel weer tegenaan. Bescherm jezelf voorafgaand aan de wandeling en geef je buik een extra oppepper* met Forever Active Pro-B. Forever Active Pro-B bevat een gepatenteerde mix van 6 verschillende bacteriestammen en biedt 8 miljard KVE (Kolonie Vormende Eenheden) die bijdragen aan een gezond maag-darmstelsel en een normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast is de formule rijk aan zink. *Zink draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Zo geeft een rustige buik* jou een blij gevoel tijdens die lange wandeltocht.

Voor als je thuiskomt

Na je vakantie kom je pas echt weer tot rust. Je hebt nog even tijd nodig om al die nieuwe indrukken te verwerken. Plak er nog een paar rustdagen aan vast en geef jezelf tijd om weer te acclimatiseren. Verwen jezelf voor het slapen met een heerlijke Forever Aloe Scrub om dode huidcellen te verwijderen. Zo wordt je huid lekker zacht en schoon. Desinfecteer daarna je handen met Forever Hand Sanitizer. Deze handgel bevat verzachtende ingrediënten met frisse geuren van lavendel en citroen. Verpakt in een handig meeneem formaat, zodat je ook nog buitenshuis altijd jouw bescherming tegen bacteriën bij de hand hebt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!