Beschermd en natuurlijk zonnen met Aloe Sunscreen en Aloe Vera Gelly

Mijn LichaamIris Tuinder

De vraag is niet of je je gaat beschermen, maar hoe jij je gaat beschermen. Het is bewezen dat zonnebrandcrème een belangrijke manier is om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. En we komen al een heel eind als het aanbrengen van zonnebrandcrème net zo’n routine wordt als het poetsen van je tanden! Wij maken het gemakkelijker voor je met de stappen uit onze routine.

Stap 1: Krijg je vitamine D

Ga in de vroege ochtendzon zonder zonnebrandcrème voor maximaal 15 minuten naar buiten om je lichaam vitamine D aan te laten maken.

Stap 2: Naar buiten

Breng Aloe Sunscreen 30 minuten voordat je naar buiten gaat aan.

Belangrijk:

  • Gebruik breedspectrum zonnebrandcrème (UVA & UVB): Aloe Sunscreen!
  • Smeer alle huid in die aan het zonlicht wordt blootgesteld
  • Breng de zonnebrandcrème royaal aan (niet te dik en niet te dun)

Stap 3: Wanneer opnieuw aanbrengen?

  • Als je huid droog aanvoelt.
  • Binnen 40 minuten na je wateractiviteit.
  • Minimaal elke 2 uur.

Tip: Probeer de zon te vermijden van 12.00 uur tot 15.00 uur. Dit is wanneer de zon het sterkst is.

Beschermen - Aloe Sunscreen

Ons assortiment biedt het perfecte zonbeschermingsduo voor het beschermen en kalmeren van je huid. Met onze Aloe Sunscreen geniet je namelijk natuurlijk én beschermd van de zon. De waterafstotende Forever Living-formule met SPF 30 beschermt jouw huid tegen UVA- en UVB-straling, terwijl de aloë vera je huid hydrateert tijdens het zonnen. De Aloe Sunscreen is gemakkelijk aan te brengen, laat geen witte waas achter én is waterbestendig. Ook fijn: je kan ‘m gebruiken voor de gevoelige huid. Daarnaast is deze zonnebrand geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor de kids. Dat maakt het product ideaal voor het hele gezin!

Stap 4: Je aftersun routine!

Na een dagje zonnen kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Aloe Vera Gelly (met 80% pure aloë vera-gel) is een verkoelende, verzachtende, hydraterende gel. Perfect voor je aftersun-routine.

Stap 5: Extra verzorging voor je gezichtshuid

Verwen je gezicht met de ultieme aftersun verzorging voor je gezicht met het aloe bio-cellulose mask. Doe hem eerst even in de koelkast, zodat deze extra koel aanvoelt.

Kalmeren - Aloe Vera Gelly

Een dagje in de zon heeft altijd invloed op je huid, ook al ben je goed ingesmeerd met Aloe Sunscreen. Een goede aftersun is daarom minstens zo belangrijk. Onze Aloe Vera Gelly zorgt ervoor dat je huid na een dagje zonnebaden weer soepel en zacht aanvoelt en optimaal wordt gehydrateerd. De Aloe Vera Gelly draagt ook bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt heerlijke verkoeling. Met meer dan 80% pure aloë vera gel in deze lotion, krijgt de huid gegarandeerd extra hydratatie. En doordat de crème geschikt is voor alle leeftijden en seizoenen, is het een echte allemansvriend.

Ook beschermd, natuurlijk en zorgeloos zonnen?

Met onze Aloe Sunscreen en Aloe Vera Gelly sla je twee vliegen in één klap. Je bent goed beschermd tegen de zon én je huid wordt goed verzorgd. Met dit zonbeschermingsduo hoef je je dus geen zorgen meer te maken of je wel de juiste producten gebruikt. Dat wordt zorgeloos genieten van de zon!

Forever producten kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Of bekijk eerst de productbrochure