Geniet van de winter met Forever Living Products

Mijn OmgevingAnne von Gleich

De feestdagen liggen alweer een tijdje achter ons, maar de winter is nog lang niet afgelopen. En nu kunnen we het op een andere manier gezellig maken. En - passend bij de goede voornemens - goed voor onszelf zorgen. Gezond eten en drinken, voldoende daglicht krijgen en natuurlijk lekker bewegen. Zo houden we de gevreesde verkoudheden en griep hopelijk zo lang mogelijk buiten de deur. Om de laatste wintermaanden zo sprankelend mogelijk door te komen, hebben we wat producten voor je geselecteerd. Geniet van het seizoen!

Rustgevende avondthee

De winter is het perfecte moment om met een dekentje op de bank te kruipen. Je hoeft niets en kunt lekker ontspannen met een goed boek of je favoriete film. Helaas is dat niet altijd even makkelijk. Korte nachten door kleine kinderen, gesprekken van werk die nog door je hoofd spoken. Breng jezelf sneller in het moment, bijvoorbeeld met de Aloe Blossom Herbal Tea. Zodra je de geuren van kaneel, kruidnagel en kamille inademt kom je tot rust. En doordat deze thee geen cafeïne bevat, kun je dit de hele avond drinken. Extra fijn: deze thee heeft weinig calorieën en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

In balans met de juiste vitaminen en mineralen

Het is een goed moment om Forever Daily in huis te halen. Dit supplement bevat maar liefst 55 perfect uitgebalanceerde essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen om iedere dag opnieuw een optimale gezondheid en vitaliteit te ondersteunen. Zonder dat je minstens tien verschillende potjes in huis moet halen en overal de dosering van moet uitzoeken. Combineer Forever Daily met je favoriete Forever aloë drank en een goed ontbijt en je bent helemaal klaar voor een nieuwe winterdag.

Verantwoorde snack tussen het bewegen door

Wat kan het toch fijn zijn om even te snacken. Maar na het hardlopen of fietsen, is het natuurlijk zonde om een vette hap te eten. Daarom hebben we een proteïnerijke drank ontwikkeld: Forever Lite Ultra Chocolate en Vanilla. Deze dranken, die je maakt met (plantaardige) melk, zijn onderdeel van ons F.I.T.-programma. We hebben ook een plantaardige variant: de Forever Plant Protein. Een tip voor de wintermaanden: maak er een warme shake van, dan doet het haast een beetje denken aan warme chocolademelk. Zonder de slagroom, dat dan weer wel.

Een sportief duwtje in de rug

Voortbordurend op de actieve leefstijl, hebben we Forever ARGI+ ontwikkeld. Met deze voedzame drank lever je optimale prestaties tijdens jouw actieve winter. De vitaminen B6, B9 en B12 dragen bij aan energie in geval van vermoeidheid. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de spierfunctie. Last but not least: vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. Het bevat een mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. Het vormt een voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Tip: neem de drank mee in een shaker om jouw dag onderweg een zoete boost te geven!

Of je nu een fanatieke of recreatieve sporter bent: je hebt vast wel eens last van spanning in je spieren en gewrichten. Forever Move is ideaal voor mensen die veel sporten en bewegen gedurende de dag en combineert twee krachtige ingrediënten: NEM*, natuurlijk eierschaal membraan en BioCurc**, een curcuminecomplex.

Vriendelijke ondersteuning voor jouw huid

De Belgische winters worden steeds zachter, toch ontkom je niet aan gure wind, veel regen en weinig daglicht. Elke dag zijn er omgevingsfactoren die een droge huid kunnen veroorzaken. Om je huid in deze periode gehydrateerd en zacht te houden, helpt het om goede producten te smeren. Gebruik bijvoorbeeld onze Hydrating Serum als extra boost tijdens je verzorgingsroutine. Het beste is om deze crème zowel overdag als ‘s avonds op een gereinigde huid aan te brengen. Dan ga je zo stralend mogelijk de winter door. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze skincare tips voor de wintermaanden.


* NEM® is een geregistreerde merknaam van ESM Technologies, LLC.
** BioCurc® is een geregistreerde merknaam van Boston BioPharm, Inc.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!