Sonya daily skincare system

  • Geavanceerde formules op basis van gel
  • Hoge dosering aloë vera en andere botanische ingrediënten
  • Voor de gecombineerde huid
  • Mild en zacht
  • Geschikt voor alle leeftijden

Is jouw huid deels droog en deels vet? Dan heb je een gecombineerde huid! Sonya Daily Skincare system is speciaal voor vrouwen met een gecombineerde huid. De lijn brengt de huid in evenwicht, hydrateert en ondersteunt de vochtbalans. De vier formules bevatten een hoge dosering aloë vera, samengevoegd met andere botanische ingrediënten. De producten hebben een heerlijk lichte textuur die je huid fris en egaal laat aanvoelen.

Sonya Daily Skincare system biedt alles voor complete huidverzorging!

Sonya daily skincare system kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.