Aloe Blossom Herbal Tea

  • Vrij van cafeine, conserveermiddelen en kunstmatige kleur - en smaakstoffen
  • Heel goed te combineren met Forever Bee Honey

’s Ochtends vroeg de deur uit, na je werk door naar de supermarkt, snel koken, het huis opruimen en de kinderen naar bed brengen. En dan wil je eigenlijk ook nog sporten en tijd maken voor vriendinnen. Door de dagelijkse drukte is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te maken. Geniet van een momentje rust met een heerlijke kop Aloe Blossom Herbal Tea! Deze ontspannende kruidenthee bevat een rijke mix van aloë bloesem, kaneel, kruidnagel, braamblad, venkel, gember en kamille. De thee is vrij van cafeïne, conserveermiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Aloe Blossom Herbal Tea is ideaal na een hectische dag en brengt je weer in balans. Relax!

Aloe Blossom Herbal Tea kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.