Deze producten mogen niet ontbreken tijdens de herfst

Mijn OmgevingAnne von Gleich

Na een heerlijke zomer is de herfst weer aangebroken. En wat is de herfst toch prachtig! De bladeren kleuren in de mooiste tinten rood en oranje en de dagen worden korter. Tijd om de kaarsjes aan te steken en een goede film op te zetten. Tegelijkertijd is de herfst een kwetsbaar seizoen voor je gezondheid. Je bent vaker binnen en maakt daardoor minder vitamine D aan. De luchtvochtigheid wordt hoger, waardoor een verkoudheid zich sneller zou kunnen verspreiden. “Het gaat rond", zeggen mensen dan. Door de opstekende wind en kou wordt jouw huid droger. Maar laat je herfstpret hier vooral niet door bederven! Met deze speciaal geselecteerde producten ben je weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Proef de herfst met aloë vera drankjes

Haal de herfst in huis met Forever Aloe Peaches en Forever Aloe Berry Nectar. Deze aloë vera-dranken bevatten pure gel uit de plant, gemengd met een zoete perziksmaak of frisse cranberry-appelsmaak. Door het hoge vitamine C-gehalte zijn de dranken een behulpzame boost voor je immuunsysteem. Aloë vera draagt ook bij aan het natuurlijke afweersysteem. Deze drank is daarmee een kleurrijke én smaakvolle aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Laat je ondersteunen met al het goede uit de natuur

Vind je het de ene dag te warm voor een jas en heb je het de volgende dag koud? Of ben je voor de zoveelste keer in een onverwachte regenbui terecht gekomen? Forever ImmuBlend biedt ondersteuning bij verandering van het seizoen. Dit voedingssupplement bevat Maitake en Shiitake, twee krachtige paddenstoelen die uitstekend bij de herfst passen. Dit supplement is aangevuld met prebiotica, het multifunctionele eiwit Lactoferrine, vitamine C, D en zink. Deze dragen bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.

De herfst is een goed moment om Forever Absorbent-C in huis te halen. Dit supplement is een rijke bron van vitamine C. Deze onmisbare vitamine draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. En dat komt goed van pas, want in de herfstperiode verdient je weerstand extra aandacht. Ook ervaren veel mensen vermoeidheid als ze na hun vakantie weer vol aan de bak moeten. Dan is het fijn als Forever Absorbent-C jou een steuntje in de rug geeft.

Behoud je focus op het werk

Forever Focus is voor iedereen die de leiding over zijn of haar dag wil nemen. Dit voedingssupplement bevat een unieke mix van vitamines en mineralen. Zo ondersteunt Panthotheenzuur tijdens drukke werkzaamheden en stresssituaties. Ook draagt dit ingrediënt bij aan extra energie bij vermoeidheid. Kom gefocust de herfst door.

Zelfs vanachter je bureau kan je nog van de helende werking van de zee profiteren. Dat doe je door het voedingssupplement Forever Arctic Sea te nemen. Dit zogeheten ‘supplement van de zee’ zorgt voor jouw dagelijkse dosis essentiële vetzuren. Ons lichaam maakt deze vetzuren zelf niet aan, dus een supplement is meer dan welkom. Forever Arctic Sea bevat EPA en DHA, deze vetzuren ondersteunen het hart. DHA is bovendien goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen. De genoemde gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Daarmee is dit product een goede aanvulling op je voeding.

Geef jouw huid wat extra liefde

Wil je jouw sun kissed huid zo lang mogelijk intact houden? Kies dan voor een goed huidverzorgingsproduct zoals Aloe Propolis Crème. Dit product bevat een rijke mix van aloë vera, bijenpropolis en kamille-extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen (A en E) en de waardevolle structuurbouwstenen ondersteunen het herstel van de huid. Dat maakt deze crème tot de perfecte vochtinbrenger. De crème biedt elke dag bescherming en heeft een kalmerende werking, vooral voor de gevoelige huid.

Een ander bijzonder bijenproduct dat tijdens de herfst welkom kan zijn, is onze Forever Bee Propolis. Bijen gebruiken propolis om de bijenkorf te dichten als beschermlaagje. In bijenpropolis vind je stoffen die ook voor ons waardevol zijn, zoals vitamines en mineralen. Dit supplement is daarmee een bijzondere aanvulling op iedere levensstijl.

Vergeet je kinderen niet!

Ook aan de kinderen hebben we deze herfst gedacht, met Forever Kids. Dit multivitamine supplement bestaat uit kauwtabletten die kinderen (extra) dagelijkse benodigde voedingsstoffen geven. Door de zoete smaak van druiven en perzik, lijken het net snoepjes!

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!