Smaken van Forever: voorjaar

Mijn LichaamTolga Tekbasan

Wellicht ken je al een aantal van onze producten. Van Forever Aloe Vera Gel tot Forever Bee Honey, al onze producten hebben individueel voordelen voor jouw gezondheid. Maar heb je ooit eraan gedacht om de producten te combineren? Geen zorgen, onze Forever collega’s uit het Verenigd Koninkrijk hebben dit voor ons gedaan. Naast een heerlijke snacks, geeft Amelia ook een recept voor een gezonde groene shake. Lees snel verder!

Chocolade proteïne balletjes

Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten samenvoegen in een grote schaal. Mix alle ingrediënten door elkaar. Gebruik vervolgens een lepel om gelijke porties te maken. Rol de porties in een bal-vorm en leg ze in een bewaarbakje.

Je kunt de proteïne ballen direct opeten, als je ze liever wat steviger hebt kun je ze even in de koelkast leggen.

Bekijk hier hoe Amelia bovenstaande recept maakt (Engels)

Voorjaars groentjes

  • 1 schep Forever Lite Ultra
  • 300ml amandelmelk
  • 2 handen vol spinazie
  • 1 hand vol komkommerstukjes
  • Halve banaan
  • 1 hand vol stukjes selderij
  • Een snuifje geraspte gember
  • Een scheut limoensap

Stop alle ingrediënten in de blender en blend totdat je de consistentie hebt die je wilt. Onthoud dat komkommer en selderij wat harder zijn, dus mocht je een gladde textuur willen, dat je het iets langer moet blenden.

Bekijk hier hoe Amelia bovenstaande recept maakt (Engels)

Eet en drink smakelijk!

Forever producten kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Of bekijk eerst de productbrochure