Forever Bee Propolis

Propolis is een natuurlijk materiaal dat bijen verzamelen in de ongerepte natuur. Met de substantie dichten ze de kieren in hun korf of kast. Zo wordt het bijenvolk beschermd tegen gevaren en infecties.

De Forever Bee Propolis tabletten bestaan uit deze natuurlijke substantie en bieden een goede aanvulling op je dagelijkse voeding.

N.B Bevat de allergenen amandel en soja.

Forever Bee Propolis kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.