Gezondheid geven als geschenk

Mijn businessNathalie

Het verhaal van Nathalie, Forever Business Owner in België. In een tijdperk waarin oplossingen makkelijk gevonden zijn en je snel resultaten boekt, is Nathalie een fervent ambassadeur van hard werken. Verandering komt niet van de een op de andere dag, maar wel sneller dan je misschien denkt. Zolang je maar bereid bent om ervoor te werken.

Bijna 20 jaar lang was Nathalie een zelfstandig ondernemende schoonheidsspecialist in België. Ze werd een specialist op het gebied van snel afvallen. Klanten bleven maar terugkomen. Uiteindelijk wilde ze hen producten aanbieden die zorgen voor een verandering van levensstijl, met zinvolle en langdurige resultaten.

“Ik realiseerde me dat veel mensen die naar me toekwamen om hun figuur te verbeteren een levensstijl hadden die de effectiviteit van mijn zorg tegengingen,” vertelt Nathalie. “Ik heb altijd een passie voor fitness gehad en ik vond het tijd om diezelfde passie over te brengen aan mijn klanten.”

Ze ging online op onderzoek naar het perfecte programma om de voedingsbalans te resetten. Een product waarmee haar klanten thuis aan hun voeding konden werken en waar ze een actievere levensstijl aan over zouden houden. Tijdens dit onderzoek kwam Nathalie in aanraking met het Clean 9®-programma van Forever Living Products. Dit product had alles waar Nathalie naar zocht. Een product waarmee je je lichaam reset en iemand op het juiste pad naar een gezondere toekomst zet.

Destijds was Nathalie volledig onbekend met het concept van netwerkmarketing, maar wel vastbesloten om uit te zoeken hoe ze C9 aan haar klanten kon aanbieden. Daarom maakte ze een afspraak met een Forever distributeur in de buurt. Het duurde niet lang voor Nathalie doorhad dat ze had gevonden waarnaar ze zocht.

Ze meldde zich aan als Forever Business Owner en begon met de verkoop van C9 aan haar klanten. Dat kwam sneller van de grond dan ze vooraf dacht. Haar klanten zagen snel resultaat en het woord ging snel rond.

Daarna ging alles als een wervelwind. Nathalie kreeg het zó druk met haar bedrijf dat ze haar zoon Lorenzo in dienst nam. Nathalie focuste zich op haar kennis over de producten, terwijl Lorenzo zich bezighield met de dagelijkse bedrijfsvoering. In iets meer dan een jaar werd Nathalie benoemd tot Senior Manager en een van de best presterende FBO’s in heel België, Luxemburg en Nederland.

“Ik moet eerlijk toegeven dat mijn professionele leven veel beter is bij Forever,” zegt Nathalie. “Ik heb eindelijk tijd om me bezig te houden met mijn hobby’s. Ook mijn zoon zie ik vaker. Ik kan geen prijs koppelen aan de waarde die Forever aan mijn leven gaf.”