Hoe werkt netwerkmarketing en wat is het?


Netwerkmarketing is een businessmodel waarin persoonlijke aanbeveling wordt ingezet om producten of diensten van een bedrijf te promoten of te verkopen.


Als zelfstandig ondernemer verkoop je producten waar je zelf enthousiast over bent direct door aan anderen en daarmee verdien je geld (commissie). Door ook een team te bouwen van nieuwe collega’s, en hen dezelfde activiteiten te leren, kun je extra inkomsten realiseren.

Iets voor jezelf beginnen

Met netwerkmarketing geniet je de vrijheid en de flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap zonder de gebruikelijke nadelen. Als zelfstandige kies je waar en wanneer je wilt werken in plaats van dat je hard werkt om je werkgever te verrijken. Al je harde werken komt jou ten goede.

Hard werken wordt beloond

In loondienst bepaalt je werkgever wat je verdient. In een netwerkmarketingbedrijf bepaal je het zelf: hoe harder en effectiever je werkt, hoe groter de financiële beloning. Vergis je niet, om veel te verdienen moet je echt wel hard werken. Heb je minder tijd en energie te besteden dan kun je nog steeds een inkomen opbouwen, dat zal dan wat lager liggen. Maar nog steeds een mooi extraatje!

Ondernemen met weinig risico en minimale kosten

Om een traditioneel bedrijf op te zetten, moet je doorgaans vele duizenden euro’s investeren. Om je eigen netwerkmarketingbusiness te starten, hoeft dat niet. Geen lening, geen personeel, simpeler kan niet!

Zelfstandig Business Owner bij Forever

Forever investeert voortdurend om de beste producten te leveren. Dit levert miljoenen tevreden gebruikers op. Mensen die dit enthousiasme gebruiken om de Forever producten aan anderen te verkopen zijn zelfstandige Forever Business Owners. En verwerven op die manier (extra) inkomsten.

Hoe werkt netwerkmarketing bij Forever in de praktijk?

Als Forever Business Owner (FBO) ben je bezig met drie activiteiten: zelf producten gebruiken (eigen ervaring zorgt voor enthousiasme en overtuiging), een beperkte kring van medegebruikers creëren (circa 20 klanten is al voldoende), en collega’s vinden om hen dezelfde activiteiten te leren. Gezien de continue groei levert Forever al meer dan 40 jaar het bewijs dat dit verdienconcept heel succesvol is.
Forever’s plan stimuleert jezelf te blijven ontwikkelen, en biedt iedereen dezelfde kansen. Ongeacht welke achtergrond je hebt volgt iedereen hetzelfde plan, met dezelfde compensatie. Ontdek waarom anderen de keuze gemaakt hebben.

Passief inkomen creëren

Een passief inkomen creëren kan vooral door een team van actieve collega’s op te zetten en te begeleiden. Dat maakt het mogelijk om soms even gas terug te nemen, terwijl de inkomsten gewoon doorlopen.

Betrouwbare samenwerkingspartner

Forever is lid van de ‘Vereniging Directe Verkoop’ (VDV). Deze vereniging bewaakt en bevordert het uitdragen van de kwaliteitsgedachte van deze manier van verkopen. De meeste toonaangevende bedrijven die in Nederland directe verkoop gebruiken als distributiemodel, zijn aangesloten bij deze branche vereniging. Om toegelaten te worden als lid, houden bedrijven zich aan de gedragsregels zoals deze zijn opgesteld door VDV. Zo weet je dus zeker dat je handelt met een betrouwbare partner.

Enthousiast geworden?

Onze FBO’s staan te popelen om jou van informatie te voorzien, te helpen en te begeleiden. Ze kunnen alles uit eigen ervaring met je delen en hebben dezelfde route bewandeld. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke Business Owner bij jou in de buurt.
Als je eerst nog wat meer informatie wilt kun je ook onze brochure downloaden.