Best Reads: 2019

Best readsTolga Tekbasan

Nu december bijna ten einde is, werpen wij een blik terug op de top 5 best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. In deze editie van 'Best Reads' uiteenlopende artikelen vanuit de diverse onderwerpen binnen het thema balans.

1. Verbeter je weerstand met deze 10 tips!

 

In de herfst kan je weerstand wel wat extra aandacht gebruiken. Door goed voor jezelf te zorgen, ontsnap je aan de allesoverheersende griep en kun je vol energie genieten van het mooie seizoen. Met deze 10 tips geef je jouw weerstand eenvoudig een boost!

Lees hier het volledige artikel

2. Recept van de maand: november

 

Om gezond te eten hoef je geen uren in de keuken te staan. En je hoeft ook geen dure ingrediënten of saaie recepten te gebruiken. De komende 4 maanden geven wij je heerlijke én gezonde recepten die stuk voor stuk in minder dan een uur te bereiden zijn.

Deze maand: Geroosterde groenten en kip quinoa!

Bekijk hier het recept

3. Snel aangebrand op werk?

 

We willen allemaal dat onze kinderen springend en vliegend door hun piepjonge leventje dartelen. Maar tegelijkertijd wil je voor een stabiele basis zorgen, hen bepaalde regels opleggen en grenzen stellen. Maar hoe zorg je er nou voor dat niet alleen jij, maar vooral je kroost blij en gelukkig is en blijft? Je leest het in dit artikel.

Lees hier het volledige artikel

4. Negen verborgen tekenen van perfectionisme

 

In tegenstelling tot de naam, zijn de meeste perfectionisten niet gedreven door de zoektocht naar perfectie, maar door het ontlopen van falen. Het gaat in feite niet om perfect zijn, maar om de angst om nooit goed genoeg te zijn.

Lees hier het volledige artikel

5. Zo voorkom je (vr)eetbuien!

 

 

Toegeven aan snacks: enerzijds wil je soms niets liever, anderzijds zit je absoluut niet te wachten op die extra kilo’s. Of dat schuldige gevoel achteraf. Die conflicterende emotie is heel herkenbaar. Samen met Psychology Today duiken we in de psyche achter dit eeuwige dilemma en bieden vijf handvatten om hiermee om te gaan.

Lees hier het volledige artikel