Moederdag? Zo ben je écht origineel!

Mijn OmgevingJessica Hoeben

Wie is jouw allergrootste fan? Waarschijnlijk je moeder. Of je ‘moedertje’, zoals Eva Jinek haar liefkozend noemt. Gek eigenlijk, dat maar één dag per jaar in het teken staat van je moeder. Precies zoals alle moedertjes op de wereld het overigens graag zien: dat het leven helemaal in het teken staat van jou, jouw geluk en jouw gezondheid. Maar heel af en toe pakt moeders haar momentje. En dat mogen we op die ene dag dan ook best aanmoedigen!

Waarom vieren we Moederdag eigenlijk?

Moederdag is niet van de één op de andere dag ontstaan. Het stamt terug uit de tijd van de oude Grieken, waarin de moeder der Goden werd vereerd. En een tijdje later ontstond, in de Katholieke traditie, ook de verering van Maria. Tegenwoordig komt Moederdag in de meeste gevallen neer op een bosje bloemen of een bak chocolaatjes. Doet het altijd goed, maar waarom niet eens wat anders?

Een keer geen bloemen of chocola? Ga voor een bijzondere ervaring

Creëer een leuke herinnering, ga bijvoorbeeld samen wandelen of picknicken, of zorg ervoor dat je moeder wat vaker de tijd neemt voor zichzelf. Denk aan leuke tijdschriften, een boek of dagboek. Wil je écht uitpakken? Blijf dan in het thema van de oude Grieken, en maak van hun traditionele badritueel een cadeau!

Het vroegere badderen was namelijk niet een kwestie van even afspoelen, het was een ritueel waarvoor uitgebreid de tijd werd genomen. Hierbij werd gebruikgemaakt van oliën, parfum, zalfjes met de lekkerste geuren. Allemaal op basis van bloemen, planten, kruiden en fruit: wat de natuur maar te bieden had. Ook de haarverzorging werd serieus genomen; alleen al het borstelen duurde gemiddeld zo’n 20 tot 30 minuten! De perfecte kans dus om dagelijks een extra mindful momentje in te bouwen: maak van elke badder- of douchebeurt een verwennerij!

Mindful douchen en badderen met natuurlijke en verzorgende producten

Speciaal voor Moederdag hebben we twee nieuwe producten uitgebracht met een compleet nieuwe formule en verpakking: de Aloe-Jojoba Shampoo en Aloe-Jojoba Conditioner. Gemaakt van wat de natuur ons brengt en daarom extra bijzonder.

Aloe-Jojoba Shampoo is gemaakt van een unieke combinatie van aloë vera, jojoba-, argan- én rozenbottelolie. Deze combinatie verzorgt het haar en de hoofdhuid en zorgt voor een betere doorkambaarheid met soepel, zacht, glanzend haar met meer volume. De shampoo is vrij van sulfaten, waardoor de vochtbalans van je haar en je hoofdhuid nog beter behouden blijft. En dan hebben we het nog niet gehad over de heerlijke, tropische geur!

Ook de Aloe-Jojoba Conditioner is gemaakt van pure aloë vera en andere natuurlijke, krachtige ingrediënten. Ook de conditioner is vrij van sulfaten en daarom heel goed geschikt voor dagelijks gebruik. Het product bevat bovendien drie verschillende oliën om vocht vast te houden, zonder het haar te verzwaren.

Oja! Extra pluspunt: de verpakkingen zijn recyclebaar!

Forever producten kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Of bekijk eerst de productbrochure