It takes two to mango

Mijn LichaamAnne von Gleich

Ben jij ook zo gek op de sappige smaak van rijpe mango? Goed nieuws! Op dit moment is de limited edition Forever Aloe Mango® beschikbaar in de Benelux. Dit gloednieuwe drankje geeft een tropische twist aan onze heerlijke en gezonde aloë vera-drank. Door dit drankje te drinken, ondersteun je een gezonde leefstijl en een goed gevoel.

In Forever Aloe Mango zit 85% pure Aloë Vera Gel , dat wordt aangevuld met extra voedingsstoffen uit natuurlijke mangopuree. Een gezond drankje om puur te drinken, in een smoothie te verwerken of om een tropische mocktail van te maken. Dat wordt verantwoord proosten met het hele gezin!

De wonderlijke mango

Mango speelt de hoofdrol in onze nieuwste aloë vera drank. Dat is niet voor niets! Mango’s worden wereldwijd gegeten vanwege hun unieke en verfrissende smaak. En omdat mango’s in gebieden met een tropisch klimaat groeien, worden ze het hele jaar door geoogst en zijn ze altijd vers verkrijgbaar.

Gezondheidsboost

Mango’s zijn niet alleen lekker, maar zitten ook boordevol voedingsstoffen en vitamines. Denk hierbij aan vitamine C, foliumzuur, vitamine A en E. Ook zijn de vruchten een bron van vezels, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. En wist je dat aloë vera en mango elkaar goed aanvullen? Aloë vera gel helpt je lichaam om het maximale uit de voedingstoffen van mango te halen. Daarnaast draagt de aloë vera gel, die uit de binnenste bladeren komt, bij aan het natuurlijke afweersysteem. Ook is deze gel goed voor de darmwerking. Daarnaast helpt aloë vera bij vermoeidheid en draagt het bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten*.

Optimale smaakbeleving

Voor de beste smaak en de meeste voedingsstoffen, gebruiken we perfect rijpe mango’s voor onze drank. Net als onze andere aloë vera dranken, wordt Forever Aloe Mango onder aseptische omstandigheden verwerkt. Zo houden we de voedingsstoffen in stand zonder toevoegingen te gebruiken. En dankzij de 100% recyclebare Tetra Pak-verpakking behouden we de verse smaak

Meer zin in bessen, perzik of puur natuur?

Of je aloë veragel in zijn pure vorm wil drinken, of liever een fruitige smaak hebt: er is altijd wel een drank die bij jou past. Je ervaart met elke smaakvariant de voordelen van onze met de hand geoogste aloë vera-gel.

Forever Aloe Vera Gel

Met 99,7% pure aloë vera gel is deze drank, waar wij bekend om staan, de meest pure manier om de voordelen van aloë vera te ervaren. Leuk feit: dit is ‘s werelds eerste product dat is gecertificeerd door de International Aloe Science Council.

Lees hier meer over Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Berry Nectar

De combinatie van friszure cranberries en rijpe appels zorgt voor ideale mix tussen zoet en zuur. Deze drank bestaat uit 90,7% pure aloë vera gel in combinatie met natuurlijke vruchtensapconcentraten.

Forever Aloe Peaches

De smaak van zoete, zongerijpte perziken met aloë vera zorgt voor een alledaags drankje vol vitamines en antioxidanten. Dit drankje bestaat uit 84,5% gestabiliseerde aloë vera gel, aangevuld met natuurlijke perzikpuree.

* gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

 

Forever producten kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Of bekijk eerst de productbrochure