Het beste van aloë vera

Mijn LichaamIris Tuinder

Het sap of de gel van de Aloe Barbadensis Miller plant kun je drinken, maar ook op andere manieren gebruiken. Bijvoorbeeld in huidverzorgingsproducten. Het gebruik van aloë vera zou erg voordelig voor zijn voor ons lichaam en gestel. Maar wat kan deze plant nou echt voor je doen, zowel vanbinnen als vanbuiten? Je leest er meer over in deze blog.

Aloë vera maakt gezond van binnenuit

Aloë vera wordt vaak aan huidverzorgingsproducten toegevoegd, omdat je het voor je huid, haar en nagels kan gebruiken. Aloë vera wordt dan ook geprezen om de huidverzorgende eigenschappen, zoals de verzachtende en hydraterende werking.

Wist je dat mensen volgens een onderzoek uit 2017 voornamelijk op zoek zijn naar skincare-producten die de huid voeden en hydrateren? Dit is één van de redenen waarom Forever Living Products aloë vera combineert met wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Hierdoor kunnen we producten maken die zo puur mogelijk zijn, met de hoogste concentratie werkzame stoffen.

Forever Aloe Vera Gel

Neem onze Forever Aloe Vera Gel bijvoorbeeld. Deze gel bestaat voor 99.7% uit pure aloë vera. Onze aloë vera is gekweekt op vruchtbare grond in een klimaat waar de zon zo’n 2000 uur per jaar schijnt. De gel is door haar puurheid zelfs gecertificeerd door het ‘International Aloe Science Council’. Naast dat pure aloë vera gel perfect te gebruiken is op de huid, kan je het ook drinken. Aloë vera is goed voor de darmwerking* en aloë vera draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem*. Onze aloë vera gel bevat ook vitamine C. Dit draagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem en een gezonde stofwisseling.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Forever Aloe Drinking Gels

Er is meer, namelijk vier smaak varianten van de Aloe Vera Gel. Van de zoete scherpte van de Forever Aloe Berry Nectar en sappige rijpheid van de Forever Aloe Peaches, tot de tropische Forever Aloe Mango en de Forever Freedom met frisse sinaasappel smaak . Al deze drinkbare gels bevatten veel vitamine C.

Aloe Vera Gel

Aloë vera kalmeert irritatie

Aloë vera heeft in de loop der jaren al meerdere spreekwoordelijke namen gekend. Namen zoals ‘de wonderplant’. De stoffen uit de plant verzachten, verkoelen en verzorgen de huid.

Aloe Vera Gelly

Forever Living Products heeft het beste van aloë vera verpakt in één product: Aloe Vera Gelly. Dit is een gel dat in haar essentie gelijk is aan het binnenste blad van de aloë vera plant en zo’n 84% pure aloë vera achterlaat op je huid. Je kan deze alleskunner gebruiken om de huid te hydrateren, verzachten, verkoelen en verzorgen. Ook is het perfect als aftersun te gebruiken. Ieder huishouden zou een tube van dit wonderspul moeten hebben!

Aloë vera zorgt voor een stralende huid

Je huid is een gevoelig orgaan. Om je huid te beschermen zit er een zeer fijn, licht zuurlaagje op het oppervlak. Dit heet de huidbarrière. Soms kan je huidbarrière echter uit balans raken door het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten of door blootstelling aan (zon)licht, gassen en vuil van buitenaf.

We weten al dat aloë vera goed is voor je huid. Sterker nog, de pH-waarde van aloë vera is maar liefst 5.5. Dat is dezelfde pH-waarde die geldt voor een normale en gezonde huid. Aloë vera is daarom ook prettig voor de huid. Al deze voordelen van aloë vera hebben ons geïnspireerd tot een op aloë vera gebaseerde skincare routine.

Sonya Daily Skincare

De geavanceerde skincare-producten van de Sonya Daily lijn zijn perfect voor de gecombineerde huid. De collectie bestaat uit:

  • De Refreshing Gel Cleaner. Innovatieve gezichtsreiniger die speciaal is ontwikkeld voor de gecombineerde huid. De unieke formule met hydraterende aloë vera reinigt op milde wijze zonder de huid uit te drogen.
  • De Illuminating Gel. Deze gel vermindert de zichtbaarheid van poriën en geeft je huid een natuurlijke glow.
  • De Refining Gel Mask. Dit gezichtsmasker reinigt de huid diep, hydrateert en brengt je huid in balans tijdens je slaap.
  • De Soothing Gel Moisturizer. Deze moisturizer brengt vocht in.
  • Deep Moisturizing cream. Een diep hydraterende crème op basis van dennenboomschors.

Deze skincare routine is geschikt voor de normale huid, vette huid, droge huid en gecombineerde huid. De producten kunnen door volwassenen van alle leeftijden worden gebruikt.

Aloë Vera is voor iedereen

Voor ons zijn de voordelen van aloë vera heel duidelijk. Het is een natuurlijke verzorger en een cadeautje voor je huid! Alle producten van Forever Living Products bevatten het beste van het beste. Je zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van wat het jou gaat brengen!