Gezond, voldaan en in balans

Mijn LichaamLars Meijer

Werken. Koken. Eten. Zelfverzorging. Slapen. Werken. Koken. Eten. Zelfverzorging. Slapen. Voor je het weet zit je vast in een dagelijkse sleur. Je kijkt naar jezelf in de spiegel. Na verloop van tijd merk je dat de kringen rondom je ogen steeds iets donkerder worden. Even de boel de boel laten, dat zit er lang niet altijd in. De motor blijft maar gaan. Morgen weer een dag om aan de slag te gaan. Gelukkig is het bijna weekend. Slapen. Even niet werken. Koken. Eten. Zelfverzorging. Borrelen. Slapen. Even niet werken. Koken. Eten. Zelfverzorging. Slapen. En opnieuw.

Balans is soms ver te zoeken

Herken jij je in bovenstaande activiteiten? Dan is het tijd om de regie over je eigen leven terug te pakken. Om een gezond en voldaan leven te leiden is het belangrijk om de perfecte balans tussen werken, onderhoud en leven te vinden. Anders lijd je een ongezond en onvoldaan leven. Het is heerlijk om een dagelijks ritme te hebben, maar het mag geen sleur worden. Wijk daarom eens af van je dagelijkse ritueel en probeer eens iets nieuws. Een momentje voor jezelf pakken is daarin erg belangrijk.

Het begint bij jezelf

Elke verandering in je leven begint bij jezelf. Vraag jezelf regelmatig af of je nog écht tevreden bent met wat je allemaal doet. Past je baan nog bij je? Is het tijd om een nieuwe, potentiële hobby uit te proberen? Pak je wel genoeg rustmomenten voor jezelf? Allerlei belangrijke factoren waar je zelf veranderingen in doorvoert. Kijk eens op de banenmarkt of er een nieuwe uitdaging voor het oprapen ligt en plan die nieuwe activiteit eens in. Misschien is kunstschilderen of hardlopen toch echt iets voor je. Nieuwe rustmomenten om te komen tot bezinning en zelfreflectie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand de laatste artikelen en nieuws over onze producten.

Persoonlijke verzorging is essentieel

Al met al is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Naast een gevarieerd leven, is het ook handig om de juiste producten in huis te hebben. Merk je inderdaad dat je donkere kringen rondom je ogen krijgt of dat je huid is uitgedroogd? Probeer dan eens verzorgingsproducten op aloë vera basis.

Deze plant biedt allerlei bewezen lichamelijke voordelen, zoals een bijdrage aan je immuunsysteem en het jonger laten uitzien van je huid. Zo kan jij er weer een poos tegenaan. Een mooi voorbeeld hiervan is Forever’s Aloe Body Lotion. Een vochtinbrengende crème voor dagelijks gebruik die snel intrekt. Ondersteunt daarnaast de natuurlijke vochtbarrière van de huid en bevordert de hydratatie. Een dagelijkse verfrissing voor je huid. Dat maakt soms net even het verschil.

Enkele andere voordelen van Forever Aloe Body Lotion:

  • Ondersteunt de natuurlijke vochtbarrière van de huid
  • Trekt snel in de huid en laat een zijdezacht,niet-vettig gevoel achter
  • Geschikt voor de droge en rijpere huid
  • Ingrediënten zoals arganolie, jojoba esters en macadamiazaadolie
  • Glutenvrij, vegetarisch en vegan

Zoveel minuscule keuzes

Op dagelijkse basis maak je erg veel minuscule keuzes. De meeste daarvan heb je niet eens door. Het zijn de grote keuzes die we maken waar we het langste over nadenken. En dat is natuurlijk goed om te doen. Soms is het tijd om eindelijk een knoop door te hakken. Al is het slechts één bewuste keuze om even dat ritme te doorbreken en iets nieuws te proberen. Zo creëer je stap voor stap de beste versie van jezelf.