Geef een boost aan je immuunsysteem

Mijn LichaamMerel Kruit

Je weerstand verdient wel wat extra aandacht. Zeker tijdens drukke of hectische periodes. Hoe meer stress we ervaren en hoe minder vitamines we binnenkrijgen, hoe zwaarder je immuunsysteem het te verduren krijgt. Gelukkig kun je daar in kleine stappen al veel aan doen. We vertellen je graag meer over de Forever aloë vera dranken die je immuunsysteem versterken!

Waarom is dit een zware periode voor ons immuunsysteem?

Het oude normaal is bijna terug, maar we zijn nog niet helemaal van het coronavirus af. Met andere woorden: het is nog even doorzetten. Daarnaast liggen er zoals elk najaar gewone verkoudheden op de loer. En laten juist die de kop opsteken nu je weer wat meer sociaal contact hebt! In deze hectische overgangsperiode is je immuunsysteem versterken dus belangrijk. Helemaal voorkomen dat je ziek of verkouden wordt kan helaas niet. Wél kun je met een sterk immuunsysteem de symptomen van een virus (griep of verkoudheid) beperken. En dat is al een heel stuk winst.

Wist je dat…?

Wist je dat 80% van ons afweersysteem zich in onze darmen bevindt? Des te meer een reden om afwisselend en gezond te eten. Interessant is ook dat sociaal contact zoals lachen en knuffelen, je afweersysteem versterkt. Sociale contacten zorgen er dus enerzijds voor dat je misschien sneller een virus oploopt, maar het zorgt vooral voor een betere weerstand en een beter welzijn. Balans is dus extra belangrijk tijdens deze periode: genieten van sociale contacten, en tegelijk jezelf beschermen met voldoende vitaminen.

Aloë vera drank: een grote bron van vitamine C

De gel uit de aloë vera plant is een echte booster voor je immuunsysteem. Dit heeft vooral te maken met het hoge vitamine C gehalte. Vitamine C draagt namelijk bij aan een normale werking van je immuunsysteem. In stressvolle of hectische periodes kan je afweersysteem wat kwetsbaarder worden. In zulke periodes is juist vitamine C dus belangrijk om aan te vullen. Forever Living Products heeft hoge kwaliteit aloë vera gel verwerkt in verfrissende, suikervrije dranken. En het belangrijkst: ze zijn puur. Onze Forever aloë vera dranken bestaan voor minstens 85% uit aloë vera gel. Je krijgt dus een echt vitamine shot!

Hier komen onze aloë vera dranken vandaan

Aloë vera gel is afkomstig van de aloë vera plant: Aloe Barbadensis. Binnenin de bladeren zit een frisse substantie vol vitaminen, die lijkt op… precies! Gel dus. De gel uit de Forever aloë vera dranken is afkomstig van onze eigen aloë velden in Texas en de Dominicaanse Republiek. In deze omgeving groeien onze aloë vera planten het beste. Wist je dat de beste aloë vera gel uit het binnenste deel van het blad komt? Daarom haalt Forever haar aloë vera gel altijd uit dit deel van de bladeren. Er wordt dus met zorg geoogst. Op deze manier bevatten Forever aloë dranken de beste aloë vera!

Aloë vera drank assortiment van Forever Living Products: boordevol vitaminen

Forever Living Products is erin geslaagd om unieke dranken te ontwikkelen die maar liefst 85 – 99,7% aloë vera bevatten. De Forever Aloë Vera gels zijn verkrijgbaar in de volgende smaken:

  • Forever Aloe Vera gel (aloë vera naturel met 99,7% aloë vera)
  • Forever Aloe Mango
  • Forever Aloe Berry Nectar
  • Forever Aloe Peaches

Deze 4 smaken zijn elk verfrissend, maar heel verschillend. Voor elke liefhebber is er een favoriet, maar lekker afwisselen kan natuurlijk ook. Elke smaak wordt verkocht in pakken van 1 liter. De smaken Aloe Vera, Berry Nectar en Peaches zijn ook verkrijgbaar als 3-pack (3 x 1 liter) en als handige mini packs (12 x 330 ml).

Unieke eigenschappen van de Forever Aloe Vera dranken

De Aloë Vera dranken van Forever Living Products bevatten een grote hoeveelheid vitamine C: een kleine portie van Forever Aloe Vera gel is al voldoende om je immuunsysteem te versterken. Daarnaast hebben de dranken de volgende voordelen:

  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Vrij van conserveringsmiddelen
  • 100% Aseptisch (hygiënisch) geproduceerd
  • Verantwoord geproduceerd op de eigen velden van Forever
  • Het hoge vitamine C gehalte ondersteunt je darmwerking

Tot slot draagt het hoge vitamine C gehalte in aloë vera gel bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Maak van je immuunsysteem versterken een feestje

Dat je afweersysteem versterken ook leuk kan zijn, kun je ontdekken door je eigen mocktail te creëren met Forever aloë vera dranken. Mix, match, proef en experimenteer voor jouw perfecte immuunsysteem boost. Vind hier een receptenboekje met inspiratie! Nog nooit was een drankje mixen zo gezond.

Forever producten kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Of bekijk eerst de productbrochure