Mijn Omgeving
Geschreven door Anne von Gleich

Geniet van de winter met Forever Living Products

Lees artikel
Header2
Mijn Lichaam • Tolga Tekbasan

Gezonde recepten (geschikt voor C9!): deel 3

Header2
Mijn Lichaam • Tolga Tekbasan

Part 2: gezonde recepten (geschikt voor C9!)

Header2
Mijn Lichaam • Anne von Gleich

Gezonde recepten (geschikt voor C9!)

Header
Mijn Omgeving • Forever HQ

Erkenning op het werk: ook jij hebt het nodig

Mijn Omgeving
Geschreven door Anne von Gleich

Deze producten mogen niet ontbreken tijdens de herfst

Lees artikel
Header Harmonie 2.0
Mijn geest • Anne von Gleich

Acht tips voor meer harmonie in huis

Header De Zomer Voorbij
Mijn Omgeving • Lars Meijer

De zomer voorbij: hoe overleef je oktober? | Forever Living Products

Test Header Marine Collagen
Mijn Lichaam • Lars Meijer

Laat je huid weer stralen met Forever Marine Collagen

Header Artikel Stretchen
Mijn Lichaam • Iris Tuinder

De voordelen van stretchen voor jouw welzijn

Mijn business
Geschreven door Carine

Forever geeft mij de kans om te zijn wie ik écht wil zijn!

Lees artikel
Forever Living Products voor elke zomerse vakantieganger
Mijn Omgeving • Lars Meijer

Forever Living Products voor elke zomerse vakantieganger

7 Tips Voor Een Serene Ruimte
Mijn Omgeving • Merel Kruit

7 tips voor een serene ruimte

Het beste van aloë vera
Mijn Lichaam • Iris Tuinder

Het beste van aloë vera

Immuunsysteem Forever
Mijn Lichaam • Merel Kruit

Geef je immuunsysteem een boost

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij weten hoe Aloe Vera te gebruiken is in het dagelijks leven? Lees voortaan onze ‘Aloe Live’.

Over het thema balans

Het thema balans is voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om lichamelijk en geestelijk in balans te komen en net zo belangrijk: te blijven. Binnen dit thema kijken we naar verschillende aspecten van balans; van lichamelijk tot balans in jouw omgeving.

Mentale balans is een van deze onderwerpen. Binnen het onderwerp: mijn geest vind je artikelen en producten die bijdragen aan je mentale gezondheid. Je gedachten in balans hebben is minimaal net zo belangrijk als lichamelijk in balans zijn. Heb je soms het gevoel overspannen te zijn, of kamp je met vermoeidheid, stress of zelfs ongelukkigheid? Wij helpen je op de weg naar ontspanning, mentale rust en positieve gedachtes. Met behulp van blogs over routines, tips, oefeningen en producten die positief bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.

In het onderwerp: mijn lichaam kijken we naar het fysieke aspect, oftewel jouw lichamelijke balans! Ben je onzeker over jouw gewicht en mogen er wel wat kilo’s van af? Wij helpen jou met suggesties om gezond af te vallen. Balans van binnenuit is echter net zo belangrijk; vitaminen en voedingssupplementen die bijdragen aan jouw normale gezondheid en immuunsysteem mogen dus niet ontbreken. Uiteraard behandelen we ook gezonde recepten, diëten en smoothies zodat jij jouw gezin goede voeding kan voorschotelen.

Overspannen zijn of tegen een burn-out aan hikken is een enorme belasting op zowel de geest als het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je uit balans raakt. Deze symptomen worden vaak veroorzaakt door stress of overwerkt zijn op werk. Meer evenwicht in je financiën zal deze symptomen en klachten verminderen of zelfs compleet wegnemen. In het onderwerp mijn financiën behandelen we onder andere de balans tussen werk en privé, parttime werken, bespaartips en manieren om geld bij te verdienen. Hoe fijn is het om wat extra budget te hebben voor een avondje uiteten, een dagje weg of zelfs een verre vakantie?

Mijn omgeving is het laatste onderwerp binnen het thema balans. Als voorstanders van duurzaam ondernemen helpen we je graag om duurzaamheid bij te brengen. Artikelen over onder andere duurzamer leven, minder afval produceren, meer recyclen en het kiezen voor duurzame kleding en eerlijke producten. Binnen dit onderwerp maken we jou bewuster van jouw omgeving en roepen je op om meer met de toekomst bezig te zijn.

Kortom, voldoende informatie om (meer) balans aan te brengen in jouw leven. Kies een onderwerp en lees verder! Onze artikelen ook per mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!